Biztonságtechnika

Kimagasló minőségű G.U- SECURY MR 2 zárási technika új, masszív retesszel! Többféle rúdzárat ajánlunk. Az alap verzióban kézi retesz került alkalmazásra. Az Automatic A2 rúdzár kioldóinak köszönhetően a ház bezárásához elegendő az ajtószárnyat becsukni. A fő kazetta alatti plusz pont beépítésével született az Automatic A3 rúdzár, amely kizárólagosan az ALUHAUS-nál kapható. Magas biztonsági szintet biztosít, a maximális funkcionalitás és ergonómia megőrzése mellett. A legfejlettebb zár az A4 rúdzár, melyben dupla reteszelések kerültek alkalmazásra.

 

Biztonságtechnika

Válassza az automatikusan reteszelő ajtót!

A G.U.-SECURY Automatic segíti a biztonságos használatot. Elegendő az ajtót becsukni – ekkor automatikusan, kulcs használata nélkül zár a többpontos retesz. A két zárócsap, amik biztosítva vannak visszahúzódással szemben, átveszik a retesz szerepét.

SECURY Automatic zár „kattintással"

Biztonságtechnika

Az ajtó nyitása kívülről a kulcs elfordításával, míg belülről a kilinccsel történik.

A zár előnyei:

  • jelentősen megnövelt betörésvédelem,
  • az ajtó nem tud eldeformálódni, mivel folyamatosan reteszelve van,
  • kétoldali zárcsapok – jobbos és balos ajtókban is alkalmazható,
  • G.U.-SECURY kiegészítők széles választéka,
  • a rúdzár rendelhető ún. „nappali funkcióval”, ami nyitott pozícióban blokkolja a reteszelést, így az ajtó szabadon használható

SECURY Automatic zár elektroretesszel

Biztonságtechnika

Az ajtó nyitása kívülről érintés nélkül történik, a SECURY COMFORT és az elektronikus kulcs segítségével. Az ajtó a becsukás után újra többszörösen reteszelésre kerül.

A zár előnyei:

  • megnövelt betörésvédelem,
  • az ajtó nem tud eldeformálódni, mivel folyamatosan reteszelve van,
  • könnyed nyithatóság – nem kell erőt kifejteni a reteszek kulccsal való kinyitásához.

A motor helyettünk húzza be a reteszt a szárnyba. A keretben lévő rész fix, ami növeli a szerkezet betörésvédelmi jellegét. Plusz külső vezérlésként alkalmazható biometrikus leolvasó vagy közelítős billentyűzet.

Biztonságtechnika

A SECUREconnect 200 egy kivételes rendszer, mely lehetővé teszi a gyors telepítést és a könnyű beállítást. A rendszer megfelelő működéséhez szükséges valamennyi összetevő már a gyártás során beépítésre kerül. Az ajtó otthoni beszerelésekor elegendő a rendszert a meglevő 230 V hálózatra csatlakoztatni és a konnektor automatikusan átvált a szükséges 12 V feszültségre. A leírt rendszernek köszönhetően az ajtó erő kifejtése nélkül nyílik. Elegendő a numerikus billentyűzet vagy az ujjlenyomat olvasó használatával kiengedni a reteszt. Így nincs szükség a hagyományos kulcs használatára.

Decoral

  • Decoral
  • Decoral

A termotranszfer alkalmazása lehetővé teszi a profil felületére különböző, akár kő vagy fém felületre emlékeztető minták felvitelét. Mi a technológiát arra használjuk, hogy az ajtók és ablakok kinézete minél jobban passzoljon egymáshoz. Ez a technika nem csak fantasztikus vizuális hatást kelt, de egyben bizonyítéka annak is, hogy az ajtóink valóban ellenállnak a legmagasabb hőmérsékleteknek is.


Nem kell többé aggódnia az ajtók és ablakok színének megfelelő összeállítása miatt!

Kínálatunkban megtalálja a legnépszerűbb faerezetes színeket DECORAL technológival is. A DECORAL az OKNOPLAST cég ablakainál alkalmazott ColorFull megoldás megfelelője, melynek lényege, hogy faerezetes fólia kerül az ablak belső részeire is, melyeket csak a szárny nyitásakor látni. Ennek köszönhetően az egész felület egységes struktúrájában és színében. A technológia számos díjat nyert, többek között az Ediportale olasz építészeti portáltól is.

Fogantyú

Széles fogantyú választék, aminek köszönhetően a bejárat egyedi jelleget kap

Vasalatok és tartozékok

Vasalatok és tartozékok
Finom vonalvezetésű zsanér

befelé nyíló ajtók finom vonalvezetésű zsanérja ideálisan illik az ALUHAUS ajtók elegáns sorozatához. A sajtolt és anodizált alumíniumból készült zsanér masszív teste, az alumínium csapágy tengelye, adják az alapját az ajtópántok nagyfokú stabilitásának. Az ajtó betörésvédelmét a szárny és a tok közé szerelt kiemelésgátló tengelyek tovább növelik.

Vasalatok és tartozékok
Elegáns kilincs és zártakaró
Vasalatok és tartozékok
Küszöbemelő

Felár ellenében rendelhető küszöb-alátámasztás, amely biztosítja az ajtó stabil beépítését.

A toktoldók a képen látható méretekben rendelhetők, melyekből összerakható a szükséges magasságú alátámasztás.


Vasalatok és tartozékok

A három dimenzióban
szabályozható rejtett pántok

a legexkluzívabb megoldást kínálják, melyek kiemelik az ajtó esztétikáját. Alkalmazásuk révén a zsanérok kívülről nem láthatók.

Vasalatok és tartozékok

Alsó takaróléc

Amennyiben meg akarja védeni ajtóját a mechanikus sérülésektől, alulra kérheti rozsdamentes acél védőléc felszerelését, amely három különböző mintával kapható

Vasalatok és tartozékok

Gyűrűs rozetta

Igényes dekoratív elem, ezzel együtt nem dominál a panel és az ajtószárny felületén. Illeszkedve a panel felületére, lehetetlenné teszi a zárbetét kitépését és az otthonába való bejutást.

Vasalatok és tartozékok

Mágneszár

A mágneszár a Secury rúdzár nappali funkciójával összekapcsolva kényelmesen alkalmazható: az elektromos zár gombja átállításával az ajtó szabadon nyílik; az ajtó kézi vagy ajtóbehúzó általi becsukásakor az ajtó ismét reteszelődik.