Technológia, amely elébe megy az elvárásainak


  • A sokéves tapasztalat, munkatársaink szakértelme és a precíz, számítógép vezérlésű automatákon végzett megmunkálás a garancia, hogy olyan alumínium ajtókat készítünk, amely még a legigényesebb vevők igényeit is teljesítik.

  • Az ajtók és a panelek gyártási folyamatának állandó ellenőrzése biztosítja a forgalmazott termékek átlag feletti minőségét. Nem csak kivételes esztétika jellemzi az ajtókat, hanem magas szintű biztonság és energiatakarékosság is. További előnyük a modellek választékának gazdagsága, és a lehetőség, hogy az ajtóknak egyéni megjelenést lehet adni, a színek, a kitöltések mintáinak, vagy a záró elemek megfelelő megválasztásával.
     

  • Az ALUHAUS termékek legmagasabb szintű minőségét az OKNOPLAST garantálja, a vezető nyílászáró gyártók egyike, aki élen jár az innovációban Európában.

  • Minden termékünk CE jelöléssel van ellátva, az EN 14351-1 szabványnak megfelelően. Az ilyen módon megjelölt ajtók olyan légzárási, teherbírási és vízzárósági paraméterekkel rendelkeznek melyeket megkövetel az EN 14351-1 szabvány